Wij komen op voor de belangen van het sportbedrijf

Sportief Gebouwd helpt publieke en private sportbedrijven bij het opstellen van juridisch gedegen en duidelijke afspraken tussen verhuurder en huurder. Wij stellen het belang van uw sportbedrijf voorop, maar verliezen de positie en het algemeen nut van club of vereniging niet uit het oog.

Wij verkleinen de kans op huurconflicten

Ondernemen in de sport kent vele spelregels. Zeker over de (ver)huur van maatschappelijk vastgoed mag geen enkel misverstand bestaan. Toch zien we in de praktijk dat verhuurders huurafspraken met betrekking tot sportaccommodaties beter moeten vastleggen. Veel contracten zijn opgesteld met in het achterhoofd ‘we kennen elkaar’ en ‘we regelen het altijd al zo’. Echter, een gentlemen’s agreement voldoet niet meer in de almaar commerciëler wordende sportbranche en de complexe vastgoedwereld.

Wij vertalen ingewikkeld huurrecht in…

…bondige en toegankelijke overeenkomsten, voorwaarden, opzegbrieven en meer. Vanaf het moment dat u onze kant-en-klare modellen en tools (tegen betaling) downloadt, zijn ze eigendom van uw sportbedrijf. Alle belangrijke artikelen die er in het huurrecht toe doen, staan helder beschreven in documenten van maximaal tien pagina’s. U kunt elk document aanpassen aan uw eigen situatie en opnieuw gebruiken. Daarmee heeft u afspraken eindelijk goed op papier.

Wij ontwikkelen onze expertise continu en denken met u mee

De modellen en tools zijn opgesteld door experts in huurrecht en (maatschappelijk) vastgoed, werkzaam bij Marxman Advocaten. Zij hebben vergaande kennis van, en een groot netwerk in de (regionale)sportwereld. Bovendien bijten onze professionals zich dagelijks vast in juridische vraagstukken die het sportbedrijf raken. Denk, naast huurovereenkomsten, aan arbeidsovereenkomsten, vrijwilligersovereenkomsten en overplaatsing.

Kortom, u kunt Sportief Gebouwd beter aan de voorkant inschakelen, dan dat u onze juristen achteraf nodig heeft met het risico jarenlange kostbare procedures te moeten voeren.

Wat is Sportief Gebouwd?

Secured By miniOrange