14 augustus 2019

Marxman Advocaten: Aanwezig op het VSG-Congres

VSG-Congres

De Vereniging Sport en Gemeenten (hierna: “VSG“) organiseert op woensdag 25 en donderdag 26 september a.s. in Emmen het VSG-Congres: ‘Het geheim van samen’. Als juridisch partner voor de professionele en amateur sportwereld kijkt ons kantoor ieder jaar weer uit naar deze inspirerende dag vol nieuwe indrukken en waardevolle ontmoetingen.

Tijdens dag 1 staat het belang van samenwerking, voor nu en voor in de toekomst, centraal. Keynote sprekers prof. dr. Maarten van Bottenburg en Ruud Veltenaar zullen dit met de aanwezigen bespreken. Maar naast informatief is het VSG-Congres ook ontzettend (inter)actief, onderdeel van het programma van dag 1 is een geheimenjacht in Wildlands adventure Zoo Emmen en dag 2 biedt verschillende excursie mogelijkheden. Deze variëren van een sportieve wandeling of fietstocht langs bijzondere locaties in Emmen tot een helikopter vlucht naar de VAM-berg.

Ons geheim van samen zit in ieder geval in het opstellen van duidelijke, juridisch gedegen afspraken om zo de kans op conflicten te verkleinen. Zo kunt u als sportbedrijf zich compleet focussen op wat echt belangrijk is: het samenbrengen van de leden van uw club of vereniging.

Benieuwd naar wat wij voor u kunnen betekenen? Onze advocaten Björn de Smit en Frank van Schendel zullen dit jaar het VSG-Congres bijwonen, benader hen gerust, zij gaan graag samen met u in gesprek!

Contactinformatie
Werner Altenaar, advocaat sectie Vastgoed & Overheid
E-mail: altenaar@marxman.nl / Telefoonnummer; 033 – 450 8000

Amber Nieuwkamp, juridisch medewerker sectie Vastgoed & Overheid
E-mail: nieuwkamp@marxman.nl / Telefoonnummer; 033 – 450 8000

Secured By miniOrange