Elke gemeente heeft een eigen sportbeleid en biedt diverse faciliteiten op sportgebied aan. Vaak worden deze sportvoorzieningen geëxploiteerd en beheerd door aparte entiteiten in de vorm van sportbedrijven. Om eventuele conflicten te voorkomen tussen beide partijen, is het van belang dat er juridische afspraken worden gemaakt. Sportief Gebouwd helpt gemeenten bij het vastleggen van op maat gemaakte juridische overeenkomsten en voorwaarden.

Standaard modellen aanpassen

Als het gaat om de (ver)huur van maatschappelijk vastgoed, mogen er geen misverstanden ontstaan. Daarom zijn goede contracten en juridisch vastgelegde afspraken nodig. Op onze website kunt u diverse standaard modellen downloaden en aanpassen aan uw specifieke situatie. U kunt bijvoorbeeld kiezen uit diverse huurovereenkomsten, algemene voorwaarden, sommatiebrieven.

Maatwerkadvies aanvragen

Onze ervaring leert dat gemeenten regelmatig vastlopen bij het aanpassen van onze modellen. In dat geval kunt u altijd contact opnemen met Sportief Gebouwd opnemen voor een advies op maat. Onze juridische experts ondersteunen u volledig of gedeeltelijk ondersteunen bij het invullen van de documenten.

Daarnaast lopen we de overeenkomsten, voorwaarden of andere geschriften met u door, zodat u precies weet wat er staat en wat het in de praktijk betekent. Ook is het mogelijk om de aangepaste modellen voor uw specifieke situatie uitgebreid te testen, zodat u 100% zeker weet dat er niets ontbreekt en u een goed juridisch document overlegt.

Hulp inschakelen

Heeft u een kant-en-klaar model gedownload, maar komt u er niet uit? Of twijfelt u of u het document goed heeft aangepast naar uw specifieke situatie? Neem dan contact met ons op. Onze experts bespreken graag de mogelijkheden die wij u kunnen bieden en wat de eventuele kosten daarvan zijn.

Ons advies: u kunt Sportief Gebouwd beter vooraf inschakelen, dan dat u achteraf onze juristen nodig heeft bij een conflict dat voorkomen had kunnen worden!

De rol van Marxman Advocaten in Sportief Gebouwd

Secured By miniOrange