12 november 2018

ClubZeker en Marxman Advocaten: Samen op de Nationale Sport Vakbeurs!

Sportief-Gebouwd-nieuws

Op woensdag 14 en donderdag 15 november a.s. wordt de Nationale Sport Vakbeurs gehouden in de Evenementenhal in Gorinchem. Samen met ClubZeker is ons kantoor als juridisch partner in de professionele en amateur sportwereld aanwezig op deze vakbeurs.

ClubZeker biedt sportverenigingen de beste dekking tegen de laagste premie. Onderdeel van het succes van ClubZeker is de ClubKeuring. Dit is een gratis analyse van de risico’s die de club en haar bestuur lopen. Het rapport is vaak een eye-opener en maakt bestuurders minder kwetsbaar als het gaat om aansprakelijkheid. De diensten van ClubZeker en ons kantoor vullen elkaar goed aan. Op de vakbeurs is er speciale aandacht voor de website www.sportiefgebouwd.nl die op 2 januari 2019 live gaat. Deze website is een initiatief van Marxman Advocaten en biedt onder andere modelovereenkomsten, modelbrieven, tools, protocollen, werkplannen en toegang tot de helpdesk.

U kunt als beursbezoeker vanzelfsprekend ook bij onze stand (standnummer 114) terecht voor meer informatie over uw privacybeleid en de Marxman Privacyscan (www.avgscan). Onze advocaten Werner Altenaar en Sanne Koster gaan graag met u in gesprek.

Secured By miniOrange