Als eigenaar van een sportbedrijf weet u dat ondernemen in de sport vele spelregels kent. Wanneer u uw sportbedrijf verhuurt, is dit nog meer van toepassing. Afspraken tussen de samenwerkende partijen zijn hierbij van belang. Sportief Gebouwd, platform van Marxman Advocaten, heeft een netwerk van advocaten gespecialiseerd in sportbedrijven, waardoor wij u ondersteunen in het maken van juridische documenten. Benieuwd wat we voor u kunnen betekenen? Neem contact met ons op.

Voorkom conflicten met juridische documenten

Sportief Gebouwd helpt u bij het opstellen van juridisch gedegen, duidelijke afspraken tussen verhuurder en huurder. Wij stellen het belang van uw sportbedrijf voorop, met behoud van de positie en het algemeen belang hiervan. Vaak worden er onderlinge afspraken gemaakt, zonder te kijken of deze juridisch zijn dichtgetimmerd. Dat is geen probleem, zolang er geen conflict ontstaat. Helaas zien wij in de praktijk zeer regelmatig problemen ontstaan bij huurovereenkomsten, waarvan sportbedrijven vaak de dupe zijn.

Zorg daarom dat u eventuele conflicten of lange en kostbare juridische procedures voorkomt. Laat Sportief Gebouwd uw juridisch partner zijn. Wij vertalen ingewikkeld huurrecht in bondige en toegankelijke overeenkomsten, voorwaarden, opzegbrieven en meer. Zo weet u zeker dat u een juridisch document in handen heeft, waarin de rechten en plichten van beide partijen zijn opgenomen.

Kant-en-klare producten

Vanaf het moment dat u onze kant-en-klare modellen en tools (tegen betaling) downloadt, zijn ze eigendom van uw sportbedrijf. Alle belangrijke artikelen die er in het huurrecht toe doen, staan helder beschreven in documenten van maximaal tien pagina’s. U kunt elk document aanpassen aan uw eigen situatie en opnieuw gebruiken. Daarmee heeft u afspraken eindelijk goed op papier.

Bij Sportief Gebouwd werken we op twee manieren: u kunt op onze website handige modellen en tools downloaden of kiezen voor een advocaat gespecialiseerd in sportbedrijven. Als u voor de eerste optie kiest, dan download u een kant-en-klaar document (tegen betaling eigendom van uw sportbedrijf) en past u deze aan naar uw unieke situatie. In onze webshop vindt u diverse producten.

Juridische knowhow van een sportbedrijf advocaat

De tweede optie is het in de hand nemen van een advocaat die gespecialiseerd is in sportbedrijven. Zo hoeft u zelf niet aan de slag met ingewikkelde juridische termen en weet u 100% zeker dat u een goed juridisch document in handen heeft. De advocaat helpt u bijvoorbeeld bij het invullen van de overeenkomst of kan het daadwerkelijke proces volledig uit handen nemen. Daarnaast kan een advocaat u adviseren over andere juridische zaken waar u tegenaan loopt met uw sportbedrijf. Interesse in de juridische knowhow van onze advocaten? Zij komen graag persoonlijk met u in contact!

Secured By miniOrange